ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:11 13.07.2018
Overjam International Reggae Festival
Zvrst: festival
Kraj: Tolmin
Lokacija: Sotočje
Datum: Od 10. Julij 2018 do 15. Julij 2018 med 18:00 in 23:59
Zaznamki
Overjam International Reggae Festival
10.-15. 7. 2018

Letos se bo idilično tolminsko Sotočje v ritmih reggae glasbe pozibavalo med 10. in 15. julijem. Na Overjam International Reggae Festival letos prihaja več kot 50 nastopajočih, med njimi Ziggy Marley, Protoje & The Indiggnation, Mellow Mood, Macka B, New Kingston, Alpha Steppa, Brain Holidays, Siti hlapci, Eart Beat Movement, O.B.F. ft. Charlie P & Sr. Wilson, Benny Page, Warrior Sound, Northern lights, Ma’gash, Awa Fall aka Sista Awa in mnogi drugi.

V torek, 10. 7., in v sredo, 11. 7. bodo na Sotočju nastopili sound systemi in selektorji, festival bo v polnem pogonu od četrtka, 12. 7. do sobote, 14. 7. Zadnji festivalski dan je namenjen počitku in odhodu, programa zato takrat ne bo. Poleg glasbenega dela festivalskega dogajanja bo letos pestro tudi ob-festivalsko dogajanje z mnogimi delavnicami, animacijsko-ustvarjalnim programom Overjam4Kidz ter izobraževalnim programom Overjam Univerze.

Vstopnice za Overjam so na voljo preko spletne trgovine MH Shop in Eventim: redna cena festivalske vstopnice je 12 0€ (+ provizija), na voljo pa je tudi dnevna vstopnica za četrtek, 12. 7., ko na Overjam prihaja Ziggy Marley (29 € + provizija).

Spletna stran
Facebook
FB dogodek
Prodaja vstopnic
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.