ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:00 05.10.2018
Oto Pestner in Omar Naber - Trip to Las Vegas
Zvrst: Rock, blues, jazz, soul
Kraj: Domžale
Lokacija: Klub Blunout
Datum: 05. Oktober 2018 ob 21:00
Zaznamki
Oto Pestner in Omar Naber bosta na glasbenem odru poustvarila glamur in bleščečo eleganco zlate dobe Las Vegasa, ko so mesto luči in igralnic utelešale pesmi nesmrtnih glasbenih legend Franka Sinatre, Raya Charlesa, Elvisa Presleya, Louisa Armstronga, Deana Martina in drugih. V intimnem vzdušju in ob spremljavi vrhunskega klaviaturista bosta združila prepletajoče se harmonije jazza, bluesa, soula, rocka in swinga.

Vstopite v svet bleščečega Las Vegasa in se prepustite vznemirljivima vokaloma dveh najprepoznavnejših in najboljših slovenskih glasbenikov različnih generacij. Oto Pestner in Omar Naber se sprehodita skozi bogat nabor skladb izvajalcev, ki so tekom let obnoreli občinstva v ikoničnih igralnicah Las Vegasa.

V glasbenem večeru bodo v interpretaciji dveh odličnih slovenskih vokalistov zazveneli Frank Sinatra, Elvis Presley, The Beatles, Ray Charles, Louis Armstrong, Dean Martin, Michael Bublé, The Platters in mnogi drugi. Glasbeni velikani Las Vegasa so ju navdihnili tudi pri njuni osebni glasbeni poti, zato bomo slišali še njune največje hite - Mati, bodiva prijatelja, 30 let, Vse je lepše, ker te ljubim, On my Way, Stop in Vse, kar si želiš.

Več info na: 041 552 840
Vstopnice: JoCopy, center Domžal
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.