ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:17 12.01.2018
Orlek in Matjaž Javšnik: Frpruh
Zvrst: koncertno-gledališka komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: SiTi Teater BTC
Datum: 12. Januar 2018 ob 20:00
Zaznamki
Orlek in Matjaž Javšnik: Frpruh

Orleki so se podali na glasbeno avanturo oplemeniteno z edinstvenim knapovskim humorjem. Svojemu knap'n'rollu s primesmi jazza, funka, popa in narodno-zabavne glasbe so pridali pripovedi in anekdote iz rudarskega življenja. Povzete po knjigi Rudarske zgodbe in pripovedi, ki je izšla ob 200-letnici rudarjenja v Trbovljah, bodo zaživele v interpretaciji igralca in humorista Matjaža Javšnika.

Frpruh je posvečen nabritim in bistrim revirskih rudarjem, ki so celo žalostne zgodbe znali oviti v tančico svojevrstnega humorja. Zanj so odgovorni:

Matjaž Javšnik (humorist), Vlado Poredoš (vokal, kitara), Jure Tori (harmonika, klaviature), Bojan Bergant (kitara), Ivo Vidergar (kitara), Mitja Tori (bas kitara), Miha Koritnik (bobni), Kristijan Adamlje (saksofon), Ečo Matko (pozavna) in Jan Adamek (trobenta).

Foto: Orlek Zagorje2017, Petra Cvelbar
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.