ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 19:14 13.04.2019
Oni
Zvrst: biografska drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 04. April 2019 ob 18:40, 21:40, 05. April 2019 ob 18:40, 21:40, 06. April 2019 ob 13:30, ...
Zemljevid

Satiričen in ponekod domišljijski portret kontroverznega italijanskega politika in tajkuna Silvia Berlusconija ter njegovih krogov.

Čedni mladenič Sergio ima eno samo ambicijo: zapustiti rojstno Taranto na jugu Italije in oditi v Rim, da bi se tam vključil v kroge večkratnega predsednika vlade Silvia Berlusconija. Svoj načrt uresničuje dosledno in brez moralnih pomislekov. Vrata v svet vplivnih in bogatih mu odpre trgovanje z lepimi mladimi dekleti, ki vplivneže spremljajo na različne dogodke in razvratne zabave. Medtem se Silvio v tem perverznem svetu korupcije in neprestanih zabav ukvarja s političnimi nasprotniki in svojo ženo, ki ji je dovolj njegove nezvestobe …

"Zamisel za film o Berlusconiju se je porodila in razvijala v letih, ko je bil Berlusconi naša vsakdanja stalnica. Veliko let ga je velik del Italijanov ljubil, druga tehtna polovica pa ga je sovražila. Vzbujal je zelo močna, popolnoma nasprotujoča si občutja. Moj namen je bil upodobiti njega in tudi nekaj Italijanov, ki so si mu prizadevali slediti in se kakor koli povezati z njim."
- Paolo Sorrentino

Originalen naslov: Loro

Distributor: Fivia

Država: Italija, Francija

Jezik: italijanščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 145 min

Režija: Paolo Sorrentino

Scenarij: Paolo Sorrentino, Umberto Contarello

Igrajo: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio, Kasia Smutniak, Euridice Axen

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.