ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Prireditve - Mi
Objavljeno 08:43 08.11.2018
Oktet saksofonov Saxfam
Zvrst: cikel
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Slovenska filharmonija
Datum: 08. November 2018 ob 19:30
Zaznamki
Koncertni cikel GM Oder
Oktet saksofonov Saxfam

Oktet saksofonov Saxfam je v šolskem letu 2017/2018 deloval pod mentorstvom prof. Jana Gričarja na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana in je sestavljen iz mladih in nadobudnih dijakov saksofona, ki jih združuje želja po skupnem muziciranju. Mladi glasbeniki so prejemniki 1. nagrade in zlatega priznanja na 47. državnem tekmovanju TEMSIG v 2. kategoriji - komorne skupine s pihali. S svojimi nastopi (Festival Lent, Festival Ljubljana, Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana) navdušujejo občinstvo z mladostno energijo in zrelo uigranostjo v tem nenavadnem, a hkrati zelo atraktivnem komornem sestavu.
Oktet saksofonov Saxfam sestavljajo Boštjan Rojc in Matevž Zupančič, sopranski saksofon, Marko Petek in Rotija Potrbin, altovski saksofon, Jurij Bregar in Tina Kramar, tenorski saksofon, Tadej Pance in Tjaša Kuharič, baritonski saksofon.

Spored:
Samuel Barber (prir. Johan van der Linden): Adagio
Igor Lunder: Zeleni Jure
Philippe Glass: The windcatcher
Johann Sebastian Bach (prir. A. L. Wyver): Brandenburški koncert št. 2
Joel Love: Three Images


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.