ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:57 14.11.2017
Očka proti fotru 2
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 19. November 2017 ob 01:00
Zemljevid
Več očetov. Več težav. Ko se na kupu znajdejo štirje, ki si med seboj ne bi mogli biti bolj različni, pa je razlogov za smeh več kot dovolj. Če sta se v prvem delu komedije Očka proti fotru očeta Dusty in Brad znašla na nasprotnih bregovih, od koder sta zagrizeno tekmovala za naklonjenost svojih družinskih članov, bosta v novem delu težko pričakovane komedije OČKA PROTI FOTRU 2, združila svoje moči in se soočila z izzivi, ki jih nista pričakovala. Družino bosta sredi priprav na nepozabni božič obiskala njuna očeta – Dustyjev mačo fotr Kurt in Bradov čustveni očka Don, ki bosta poskrbela, da se bodo dobri nameni njunih sinov spremenili v popolni kaos. »Ko smo snemali prvi del komedije, nismo razmišljali o nadaljevanju, ampak potem nam je bila ideja o tem, da bi se za božič naenkrat pojavila očeta očetov, ki bi njunemu odnosu in zgodbi dodala še eno dimenzijo, neznansko všeč. Škoda bi bilo, če je ne bi izpeljali. Dogajanje smo postavili v božični čas, ker takrat razdrte družine težko uskladijo, kdo bo šel h komu in kdaj. Zgodba torej temelji na marsikateri življenjski situaciji,« je o ustvarjanju filma povedal avtor scenarija in režiser Sean Anders, ki je režiral že prvi del. »S tem ko smo vpeljali lika očetov obeh glavnih likov, lahko gledalci dobijo idejo, kako sta Dusty in Brad postala to kar sta,« pa dodaja producent in koscenarist John Morris. V vlogah očka in fotra bosta nastopila že stara znanca Will Ferrell in Mark Wahlberga, v vlogah obeh dedkov pa jima bosta štrene pomagala zapletati njuna starejša igralska kolega John Lithgow in Mel Gibson. O ZGODBI Brad (Ferrell) si je vedno želel postati oče. Po poroki s Saro so se mu te sanje končno uresničile, saj je postal očim njenima otrokoma. Sedaj se na vse pretege trudi, da bi izpolnil svoje življenjsko poslanstvo in postal najboljši očim vseh časov, česar ne more zmotiti niti prihod njunega pravega očeta Dustya (Wahlberg), s katerim se je v prvem delu spustil v neusmiljeni dvoboj za naklonjenost njegovih otrok. V drugem delu komedije Brad in Dusty združita moči, da bi družini pričarala nepozabni božič. Njun načrt pa skoraj zmoti prihod njunih očetov (Lithgow, Gibson), ki si tako kot sinova ne bi mogla biti bolj različna.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.