ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:03 04.04.2018
Obraz Ljubljane
Zvrst: fotografija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Knjižnica Otona Župančiča, Kersnikova ulica 2
Datum: Od 04. April 2018 do 03. Maj 2018 med 08:00 in 23:59
Zaznamki
Čeprav je Ljubljana majhno mesto, se ponaša z izredno arhitekturo. Fotografinja Vesna Videnovič predstavlja 20 fotografij ljubljanskih stavb, med katerimi so bolje prepoznavne WTC, NUK, Arena Stožice, Metalka, Slovenijales, hotel InterContinental, kompleks Trnovska vrata in Center starejših Trnovo.

Celota nam da vpogled v raznovrstnost motivov, vsaka stavba zase pa je svojstvena in posledično neponovljiva. Posebnost izbranih fotografij je v drugačni perspektivi; večinoma so zajeti samo deli stavb, ki pa so nadalje nekateri obrnjeni v levo ali desno (tudi na glavo), tako da jih vidimo z nepričakovanega, nevsakdanjega zornega kota.

Razstava Obraz Ljubljane je že bila postavljena v dvorani Četrtne skupnosti Trnovo in izložbi Urbanističnega inštituta Republike Slovenije, v prvem tednu aprila pa se seli v Knjižnico Otona Župančiča. Tam si boste fotografije lahko ogledali vse do 3. maja. Vstop je prost.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.