ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 14:48 23.04.2018
Ne šlataj - 220V!
Zvrst: komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Šentjakobsko gledališče Ljubljana, Krekov trg 2
Datum: 24. April 2018 ob 19:30
Zaznamki
Režija: Gorazd Žilavec

Kupite stanovanje. Dvosobno. Vselite se. Ob tem pa se vam nasmehne sreča in spoznate še Polono, ki končno privoli, da pride k vam na obisk. Celo na večerjo… Priprave na zanimivo srečanje in morebitno "večerjo" so v polnem teku … nato pa krrrrrc!, zmanjka elektrike.
Sprašujemo vas: Ste tudi vi že kdaj imeli težave z elektriko? Z zastarelo električno napeljavo? Jo je zmanjkalo v vašem stanovanju ali v celotnem bloku? Vas je dvigalo pustilo na cedilu? Kako hitro so električarji prišli? So odkrili in odpravili okvaro? Kaj je lahko še hujšega?! … Aja – mojstri! Ti prihajajo in odhajajo, pa spet prihajajo in odhajajo…
Veste, to kar bomo zdaj napisali drži. Zagotovo! Ne šlataj – 220 V! je elektro-komedija o vseh nas, ki smo se odločili, da slepo verjamemo modrim kombinezonom, "pametnjakovičem" in gobezdačem. Pa se res ne dá nič storiti? Smo res ljudje najbolj varni v svojem ovčjem tropu, ki verjame, da se "itak ne dá nič storiti"? … Ali pač ne?
Drznite si vstopiti v blok na Tovarniški 45, blok s podobnimi problemi, mogoče tam odkrijete mojstra po svojem okusu v najbolj naelektreni komediji Iztoka Lovrića.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.