ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:14 20.09.2018
Narišimo Obalo
Zvrst: akcija participatornega načrtovanja
Kraj: Koper
Lokacija: Obalna cesta, Koper-Izola
Datum: 21. September 2018 ob 09:00
Zaznamki
Ali tudi vas zanima prihodnost obalne ceste, imate zanimive zamisli in bi želeli biti del ene izmed večjih akcij participatornega načrtovanja prostora v Sloveniji?

Pridružite se nam 21. septembra 2018 na akciji Narišimo Obalo, kjer bomo na 2,24-kilometrsko dolgo "rolo" papirja, razprostrto na območju obalne ceste, skupaj risali, pisali ali kako drugače snovali prihodnost obalne ceste.

Akcija bo potekala med priključkom na Krožno cesto (Koper) in priključkom Ruda (Izola) v dveh terminih, med 9.00 in 12.00 ter med 15.00 in 18.00.

Vse ustvarjene risbe in zapisi bodo fotografirani, dogodek pa sneman in predstavljen v obliki kratkega videa.

Dogodek organizira Kulturno izobraževalno društvo PiNA, s podporo Občine Izola – Podporne točke za uresničevanje Evropske strategije za Jadransko-Ionsko regijo (EUSAIR), Ministrstva za javno upravo in Evropskega socialnega sklada.

Dogodek bo potekal v sklopu Tedna sredozemske obale in makroregionalnih strategij 2018.

Več informacij: narisimo.obalo@pina.si
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.