ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 00:57 02.06.2017
Mumija
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 19. Junij 2017 ob 02:00
Zemljevid
Legenda o mumiji, ki je vse od rojstva civilizacije fascinirala kulture po vsem svetu, bo naslednje leto doživela svoj preporod na velikem platnu. V osrčju zgodbe se nahaja starodavna kraljica, ujeta v kripti pod žgočimi tlemi neprizanesljive puščave. Njena zlonamernost se krepi skozi tisočletja ujetosti in doseže vrelišče, ko se prebudi v današnjem času. Takrat svet preplavi z nepredstavljivimi grozotami. Mumija odpira vrata v nov svet bogov in pošasti ter nas z mešanico čudes in vznemirjenja popelje vse od peščenih nasipov Bližnjega vzhoda do skritih labirintov, ki ležijo pod Londonom. Tomu Cruisu se bodo v prihajajoči epski avanturi pridružili Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ter oskarjevec Russell Crowe. Igralsko zasedbo je pod režisersko taktirko vzel Alex Kurtzman, ki je skupaj s Chrisom Morganom film tudi produciral. Kurtzman in Morgan sta v preteklih letih zaslužna za kar nekaj zelo uspešnih franšiz - Kurtzman je sodeloval pri Transformerjih, Zvezdnih stezah in Misiji: Nemogoče kot scenarist ali producent, Morgan pa je eden glavnih piscev sage Hitri in drzni. Slednjima se je pridružil producent Sean Daniel, ki je produciral tudi trilogijo Mumija.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.