ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:04 14.08.2018
MotörCity 2018
Zvrst: festival
Kraj: Tolmin
Lokacija: Tolmin - Sotočje
Datum: Od 16. Avgust 2018 do 19. Avgust 2018 med 10:00 in 23:00
Zaznamki
Blues, rock in motorji v Tolminu

Nastopajo:
Laurence Jones, Popa Chubby, Hamo & Tribute 2 Love, Stray Train, The Brew, The Bad Flowers, The New Roses, The Kris Barras Band, Sven Hammond, El Kachon, Stari pes.

Prihodnji teden se pričenja druga edicija najmlajšega poletnega festivala na tolminskem Sotočju, festivala MotörCity. Vsi ljubitelji blues in rock glasbe bodo na idilični festivalski lokaciji, v senci dreves ob rečnih strugah Soče in Tolminke, lahko uživali vse od četrtka, 16. 8., do nedelje, 19. 8. 2018. MotörCity pa je tudi festival za ljubitelje motorjev, saj je ena od njegovih ključnih posebnosti nagradno žrebanje, v katerem bo organizator enemu od obiskovalcev podaril motocikel – v letošnjem letu bo izžreban nov lastnik motocikla kultne znamke Harley-Davidson, druga pa je prost vstop za vse voznike motociklov in starodobnikov.

Vstopnice in brezplačen vstop
Festivalske vstopnice (omejena količina) in dnevne vstopnice (za petek, 17.8. in soboto, 18.8) so na voljo preko spletne trgovine MH Shop, preko sistema Eventim in na bencinskih servisih Petrol. Organizator pa ponuja tudi VIP nadgradnjo festivalske vstopnice.

Letošnja novost festivala je prost vstop za vse voznike mopedov, motociklov in starodobnikov.
Vozniki mopedov, motociklov in/ali starodobnikov, ki bodo prejeli brezplačno vstopnico na festival ne sodelujejo v žrebu za glavno festivalsko nagrado (motocikel Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary). V primeru, da želi voznik, ki je prejel brezplačno vstopnico, sodelovati v žrebu, mora svojo vstopnico kupiti. Sopotniki morajo vstopnico kupiti.

Foto: Stipe Surac
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.