ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:58 07.08.2017
Milena Usenik in Emerik Bernard: Sobivanja
Zvrst: več zvrsti
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljanski grad
Datum: Od 04. Julij 2017 do 27. Avgust 2017 med 19:00 in 23:59
Zaznamki
Vabljeni na odprtje slikarske razstave akademskih slikarjev Milene Usenik in Emerika Bernarda z naslovom Sobivanja v torek, 4. julija 2017, ob 19. uri v Palaciju Ljubljanskega gradu. o

Milena Usenik in Emerik Bernard, akademska slikarja, življenjska sopotnika, z razstavo v Palaciju in Stanovski dvorani predstavljata izbor del iz svojega dolgoletnega ustvarjalnega opusa s poudarkom na zadnjih desetih letih. Milena Usenik postavlja na ogled dela iz obdobja pop arta in abstrahirane krajine istrskega sveta, Emerik Bernard pa kolaže in asemblaže ter fotografije, prav tako navdahnjene z istrsko krajino. Sprehod po razstavi je sprehod po njunem življenjskem in slikarskem sobivanju.

Razstava, ki so jo pripravili v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj, bo na ogled med 5. julijem in 27. avgustom 2017, vsak dan med 9. in 21. uro, vstop je prost.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.