ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:59 27.06.2017
Mamma mia!
Zvrst: muzikal
Kraj: Maribor
Lokacija: Dvorana Tabor, Koresova 7
Datum: 22. December 2017 ob 19:30
Zaznamki
Muzikal Mamma mia! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev.

Romantično zgodbo, polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića na odru izvaja 41-članska zasedba: Simona Vodopivec Franko, Lina Rahne/Veronika Kozamernik, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Uroš Smolej/Jure Sešek, Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik, Marjan Bunič, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi.

Abbine večne glasbene uspešnice ob izjemnih koreografijah Mojce Horvat ter pod dirigentsko taktirko maestra Patrika Grebla zaživijo v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.