ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 14:16 13.02.2018
Lord of the Dance
Zvrst: ples
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Arena Stožice
Datum: 07. April 2018 ob 20:00
Zaznamki
Veliki plesni spektakel z irskim šarmom
Ekstravagantna in brezčasna predstava na odru Stožic
Prihaja plesni šov, ki je kar 21-krat razprodal Wembley areno.

Vstopnice že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, OMV, Big Bang, Pošta Slovenije) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/lord-of-the-dance-ljubljana-dvorana-stozice-1015833/performance.html

Ekstravagantna plesna predstava z irsko tradicijo Lord of the Dance bo aprila zaživela na velikem odru ljubljanskih Stožic. Ena izmed najbolj obiskanih predstav na svetu že 20 let podira vse prodajne rekorde in za seboj pušča navdušene množice.
Keltska plesna pravljica občinstva po vsem svetu osvaja z ekstravagantnimi kostumi in osupljivo spretnostjo, energijo in hitrostjo nastopajočih v podkovanih plesnih čevljih. Irsko tradicijo predstava združuje z najnovejšo tehnologijo, spektakularnimi svetlobnimi efekti, plešočimi roboti in akrobati. V pravljici boja dobrega proti zlu plesalci predstavo stopnjujejo skozi strastno ljubezensko zgodbo, ki opisuje pot Malega duha skozi čas in njegovo pomoč Gospodu plesa, ki hoče svoje ljudstvo zaščititi pred Gospodom teme in njegovimi učenci. Brezčasna zgodba o hrepenenju, ljubezni ter veri v dobro in pozitivno.


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.