ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:46 16.07.2018
Ljubiti Pabla
Zvrst: biografska kriminalna drama
Kraj: Kranj
Lokacija: Kolosej De Luxe Kranj
Datum: 14. Junij 2018 ob 17:15, 15. Junij 2018 ob 17:15, 16. Junij 2018 ob 17:15, 17. Junij 2018 ob 17:15, 18. Junij 2018 ob 17:15, ...
Zemljevid

Dogajanje je postavljeno v Kolumbijo v zadnja desetletja prejšnjega stoletja. Novinarka in medijska zvezda Virginia Vallejo (Penélope Cruz) se zaplete v romantično razmerje z zloglasnim preprodajalcem drog Pablom Escobarjem (Javier Bardem), kljub temu, da je bil poročen in imel družino. Eden najbogatejših ljudi na svetu je bil znan kot vodja kolumbijske mafije, ki je trgoval s kokainom in ga tihotapil v ZDA. Za kratek čas je vstopil tudi v politiko in prav ljubica Virginia ga je naučila, kako komunicirati z mediji in novinarji ter kako se obnašati v javnosti. Njuno razmerje je trajalo pet let. Da pa bi Escobarja ustavili pri nečednih poslih, se na Virginio obrne agent Shepard s prošnjo, da bi kralja kokaina, kot se ga je prijel vzdevek, prepričala v takšno odločitev.

Originalen naslov: Loving Pablo

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: Španija, Bolgarija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 123 min

Režija: Fernando León de Aranoa

Scenarij: Fernando León de Aranoa

Igrajo: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo, Lillian Blankenship

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.