ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Prireditve - Mi
Objavljeno 15:50 01.03.2017
Lev: Dolga pot domov
Zvrst: drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Komuna
Datum: 24. April 2018 ob 10:00

Film, posnet po resničnih dogodkih, sledi neverjetni življenjski poti Indijca Sarooja in njegovem iskanju družinskih korenin. 5-letni Saroo se med potovanjem izgubi in po dolgi poti z vlakom pristane v večmilijonski Kalkuti. Ker ne ve, kje je njegova družina, pristane na cesti, po številnih krutih preizkušnjah pa ga naposled sprejmejo v sirotišnico. Posvoji ga Avstralska družina in kljub srečnemu odraščanju, se mu ves čas vračajo spomini na pravo družino. Da bi odkril, od kje prihaja, se odpravi na nemogočo misijo iskanja svoje preteklosti, saj mu samo to lahko omogoči srečno prihodnost.

Originalen naslov: Lion

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: Avstralija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2016

Dolžina: 118 min

Režija: Garth Davis

Scenarij: Luke Davies po romanu Sarooja Brierleyja

Igrajo: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, David Wenham, Sunny Pawar, Nawazuddin, Tanishta Chatterjee, Pallavi Sharda, Eamon Farren, Priyanka Bose, Benjamin Rigby, Menik Gooneratne, Deepti Naval, Arka Das

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.