ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 14:50 18.03.2014
Lepotica in zver
Zvrst: romantični domišljijski
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 21. Marec 2017 ob 14:00, 15:30, 16:30, 18:00, 19:00, 20:30, 21:30
Zemljevid

V igrani različici večne ljubezenske zgodbe spoznamo bogatega trgovca, ki ostane brez premoženja, vendar dobi novo življenjsko priložnost. Ko se izgubi v gozdu, ga pot pripelje do nepoznanega gradu, lastnik pa mu obljubi bogastvo v zameno za trgovčevo najmlajšo hčerko. Da bi rešila očeta, lepotica sprejme negotovo usodo, toda kmalu se izkaže, da skrivnostni graščak premore več obrazov. Kljub strahu mladenka počasi spoznava, da pod na videz surovim zverinskim kožuhom bije srce polno ljubezni in strasti, vendar je pot do iskrene sreče posejana s številnimi preizkušnjami in ovirami.

Originalen naslov: La belle & la bete

Distributor: Fivia

Država: Francija, Nemčija

Jezik: francoščina

Leto izdelave: 2014

Dolžina: 112 min

Režija: Christophe Gans

Scenarij: Christophe Gans in Sandra Vo-Anh

Igrajo: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier, Eduardo Noriega, Yvonne Catterfeld, Myriam Charleins, Sara Giraudeau, Audrey Lamy, Jonathan Demurger, Nicolas Gob, Louka Meliava

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.