ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 20:49 19.10.2018
Le plesat me pelji, 2. del
Zvrst: folkorne skupine
Kraj: Žalec
Lokacija: Dom II. Slovenskega tabora
Datum: 20. Oktober 2018 ob 19:00
Zaznamki
V soboto, 20. oktobra 2018, se bo na državnem srečanju v Žalcu predstavil cvet slovenskih odraslih folklornih skupin. Na drugem delu prireditve Le plesat me pelji, ki poteka v organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, se bo na odru Doma II. Slovenskega tabora v Žalcu zvrstilo devet folklornih skupin, ki so se na državno srečanje uvrstile preko območnih in regijskih srečanj. Prireditev bo spremljala tudi strokovna komisija, ki bo najboljšim lahko podelila zlata priznanja s pohvalo v šestih kategorijah, svojega zmagovalca pa bo izbralo tudi občinstvo.

Na drugem delu prireditve Le plesat me pelji 2018 bodo sodelovale folklorne skupine: Folklorna skupina Metla KTD Miklavž pri Ormožu; Folklorna skupina Tine Rožanc – mladi; Akademska folklorna skupina France Marolt; Folklorna skupina Podkev KTD Miklavž pri Ormožu; Folklorna skupina Ponikve; Mladinska folklorna skupina Mengeš; Folklorna skupina Dragatuš; Folklorna skupina Klas Horjul; Folklorno društvo Gartrož.

Foto: Janez Eržen, Le plesat me pelji, 2017
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.