ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 19:03 03.03.2018
Lady Bird
Zvrst: komična drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 15. Februar 2018 ob 16:50, 19:00, 21:00, 16. Februar 2018 ob 16:50, 19:00, ...
Zemljevid

Lady Bird (Saoirse Ronan) je najstnica pri sedemnajstih, ki ima občutek, da ji bo življenje spolzelo iz rok. Hrepeni po avanturi, boljšem življenju in novih priložnostih, ki jih zaman išče na hodnikih kataloške gimnazije v zakotnem Sacramentu. Pesti jo buren odnos s sicer ljubečo in predano, a hkrati trmasto mamo (Laurie Metcalf), ki ne popušča v svojih načelih in odločitvah. Lady Bird se ji vztrajno postavlja po robu in nekoč celo skoči iz vozečega avtomobila. Mati in hči pa si v marsikateri lastnosti in odzivu ne bi mogli biti bolj podobni.

Originalen naslov: Lady Bird

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 94 min

Režija: Greta Gerwig

Scenarij: Greta Gerwig

Igrajo: Saiorse Ronan, Odeya Rush, Timothée Chalamet, Laurie Metcalf, Lucas Hedges, Kathryn Newton, Beanie Feldstein, Jake McDorman, Lois Smith, Tracy Letts, Laura Marano, Andy Buckley, Danielle Macdonald, Jordan Rodrigues, Stephen Henderson, Kristen Cloke, Daniel Zovatto, John Karna, Bayne Gibby, Robert J. Stephenson

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.