ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:27 17.01.2018
Koncert ob 83. rojstnem dnevu kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja
Zvrst: rock
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Cvetličarna
Datum: 17. Januar 2018 ob 20:00
Zaznamki
Koncert ob 83. rojstnem dnevu kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja

Vstopnice na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, OMV, Big Bang, Pošta Slovenije) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/elvis-presleys-83rd-birthday-party-ljubljana-cvetlicarna-471129/event.html

17. januarja 2018 v Cvetličarno prihajajo skupine Sam's Fever, The Imperials, Dennis Jale in TCB band – The Original Band of Elvis Presley z Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977.
Dan pred koncertom, 16. januarja, bo v Kavarni Hotela Union organizirana tudi posebna predkoncertna zabava, kjer se boste lahko podružili s člani TCB banda, nastopil pa bo tudi priznani madžarski imitator Elvisa Peter Andorai in The Graceband.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.