ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:36 16.08.2017
Jinx
Zvrst: pop
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Cvetličarna
Datum: 14. Oktober 2017 ob 21:00
Zaznamki
V Cvetličarno se vračajo Jinx!

Vstopnice za koncert že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol, OMV, Big Bang, Pošta Slovenije ) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/best-of-jinx-ljubljana-cvetlicarna-985729/performance.html

S koncertom 14. oktobra se zagrebška skupina vrača na oder ljubljanske Cvetličarne. Znana po svojih edinstvenih, energičnih nastopih in neobičajnem stilu, bo legendarna hrvaška retropop skupina nastopila s svojimi znanimi hiti: Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, Koliko suza za malo sna, Na plaži, Bye Bye Bye Baby Bye, ki so postale evergreeni vseh generacij. Jinx so s svojim edinstvenim nastopom postali eno najpopularnejših imen in koncertnih atrakcij na tem področju, na svojih koncertih pa s sproščenostjo in atraktivnostjo navdušujejo vse generacije.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.