ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 10:27 24.10.2018
Jean Cocteau: Človeški glas
Zvrst: intimna igra poslavljanja
Kraj: Nova Gorica
Lokacija: SNG Nova Gorica
Datum: 11. Oktober 2018 ob 20:00
Zaznamki
Monodrama o ljubezenskem paru, ki se razide; bivša ljubimca pa se še zadnjič slišita po telefonu, da bi uredila podrobnosti skupnega življenja ter se za vedno poslovila. Čustveno nabit telefonski pogovor je osnova za razburkano in večplastno zgodbo, ki poleg zgodovine njunega odnosa razkriva tudi moralno etična vprašanja vrednotenja ljubezni. V intimni drami sicer močne, sodobne in samostojne ženske smo priče ključnemu trenutku njenega življenja, v katerem pred nami zasije v vsej svoji mešanici odločnosti, ranljivosti, moči in krhkosti skozi obče človeško temo zapuščenosti.

Režiserka Ajda Valcl
Prevajalec in dramaturg Marko Bratuš, lektor Srečko Fišer, scenograf Matej Stupica, kostumografinja Belinda Radulović, avtorica glasbe Polona Janežič, oblikovalec svetlobe Igor Remeta, oblikovalec zvoka Stojan Nemec
Igra Helena Peršuh

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.