ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:26 06.12.2018
Igor Fabjan: Panama - več kot tropski paradiž
Zvrst: potopisno predavanje
Kraj: Domžale
Lokacija: Knjižnica Domžale
Datum: 06. December 2018 ob 19:00
Zaznamki
Panama ponuja vse, kar si lahko zaželite v tropskih deželah: čudovite peščene plaže oblivata kar dva oceana, deževni gozdovi so polni življenja, v hribovskih predelih uspeva najboljša kava, v nekaterih mestih je mogoče začutiti pestro kolonialno preteklost. Znana je tudi zaradi prekopa, ki povezuje dva oceana in največjim ladjam na svetu skrajša plovbo za več tednov. S prekopom domačini upravljajo šele od leta 2000 in počasi njihov življenjski standard postaja podoben slovenskemu. Skupaj se bomo podali skozi prekop, na peščene plaže okrašene s kokosovimi palmami, spoznali obalo morskih zvezd, radovedne nosate medvedke, deskarje, ki so se zaljubili v visoke valove, upokojence ki so tu našli drugo domovino ... Spoznali boste tudi priljubljene panamske jedi in pestro pustno dogajanje.

Vstop prost.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.