ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:50 15.02.2019
IGLUduo: Vid Sodnik in dr. Jaka Burja: Vid in dr. Burja
Zvrst: Impro
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Menza pri Koritu
Datum: 23. Februar 2019 ob 19:30
Zaznamki
V pogovorno-igranem eksperimentu bo član Improvizacijskega gledališča Ljubljana - IGLU Vid Sodnik predstavil svojega dolgoletnega prijatelja dr. Jaka Burjo. Znanstvenik, metalurg še nikoli v življenju ni nastopal v improvizirani predstavi in se mu gledališka improvizacija ne zdi nič posebnega. Nastopajoča bosta ob pivu raziskovala razlike med njima. Gimnazijski maturant je prepričan, da so najboljši učitelj izkušnje iz življenja, doktor pa je prepričan, da je tisto, kar nekaj šteje, formalna izobrazba in članki objavljeni v strokovnih revijah. ”Naravoslovna izobrazba, ker formalno izobraženi politologi so isto uporabni kot klošarji.” - dr. Burja

Še pred tem pa bo skupina Happy, Healthy, Hairy, kolektiv učencev Šole gledališke improvizacije IGLU, pripravila raznolik improvizirani šov. V pripravah na četrti semester pod mentorstvom Vida Sodnika se bodo skušali znajti v zabavnih igrah in nepredvidljivih situacijah.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.