ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 12:05 20.02.2019
IGLU predstavlja: Maestro™
Zvrst: impro
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Menza pri Koritu
Datum: 27. Februar 2019 ob 20:00
Zaznamki
V Menzo pri koritu prihaja najbolj gledališko tekmovanje v Sloveniji - Maestro™. Gre za licenčni format improvizacijskega tekmovanja, ki že vrsto let zabava gledališke dvorane po vsem svetu. V večeru, polnem spontanih vzponov in padcev, se bo 13 odličnih improvizatorjev pod skrbno taktirko režiserke potegovalo za naslov najboljšega improvizatorja ali improvizatorke večera. Igralci bodo po predlogih občinstva ustvarjali prizore in zanimive zaplete.

Skozi zgodbe, ki vas bodo nasmejale do solz, vas ganile do srca in enostavne očarale, pa se bodo borili tudi za vašo naklonjenost in točke - krog za krogom boste gledalci odločali, kateri izmed improvizatorjev bo preživel in kateri odpadel. Na koncu preživi le en in edini - Maestro!

V spopad se podajajo: branilec naslova Jan Hrušovar, Petra Ajdovec, Peter Frankl, Eva Nanut, Vid Sodnik, Teja Jemec, Mark Džamastagič in drugi
Moderator: Juš Milčinski

Vstopnina: 5 EUR dijaki in študentje, 6 EUR ostali.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.