ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:24 11.01.2019
IGLU: Novoletne zaobljube
Zvrst: impro
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Menza pri Koritu, Metelkova
Datum: 12. Januar 2019 ob 19:30
Zaznamki
Impro Metelkova
IGLU: Novoletne zaobljube❄
ogrevanje s skupino Potencial tišine: Impro muzikal
Dvojni impro večer

Improvizacijsko gledališče Ljubljana - IGLU, natančneje Peter Frankl, Juš Milčinski in Vid Sodnik, se bodo v improvizacijski predstavi Novoletne zaobljube tokrat poigrali s tistimi prelomnimi lažmi, ki si jih vsako leto dopovedujemo ob 1. januarju.

Nekaj se jih bo uresničilo, nekaj žal ne. Vsaka izmed zaobljub pa lahko služi kot inspiracija za zanimive, odštekane in zabavne improvizirane zgodbe ter prizore, ki jih bodo pričarali IGLUjevci. Spontano, na mestu, brez vnaprej pripravljenega scenarija in po vaših predlogih!

Še prej pa se bo s premiero Impro muzikala predstavila skupina Potencial tišine - kolektiv učencev IGLU impro šole, ki deluje pod mentorstvom Juša Milčinskega. Predstavili vam bodo zgodbo junaka ali junakinje, ki se poda na zahtevno pot, polno preprek in samospraševanja. Dogodivščina pa bo začinjena z improviziranimi songi in plesom - pravi muzikal, torej!

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski, Peter Frankl ter učenci IGLU impro šole: Iva Grobin, Jara Velkaverh, Petra Novak, Blaž Šteblaj, Uršula Soban, Tanja Matijašević, Rok Štemberger in Teodora Švet
Glasba: Juš Milčinski in Andraž Gartner
Luč in zvok: Samo Ljubešič
Vstopnina: 5 EUR dijaki in študentje/6 EUR ostali za obe predstavi
Produkcija: KD IGLU in Menza pri koritu

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.