ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:14 16.01.2019
IGLU + Andrew Hefler
Zvrst: Impro
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Menza pri Koritu
Datum: 19. Januar 2019 ob 19:30
Zaznamki
Impro Metelkova
IGLU & Andrew Hefler (ZDA/MAD): Impro večer v angleščini
+ Ogrevanje z vsemi nadaljevalnimi skupinami IGLU impro šole
Dvojni impro večer

V Menzi pri koritu vas tokrat v okviru IGLU impro večerov na Metelkovi čaka dvojna improvizacijska poslastica in premierna angleška predstava v letu 2019!

Improvizatorjem Improvizacijskega gledališča Ljubljana - IGLU se bo tokrat namreč pridružil Andrew Hefler, Američan, ki že vrsto let ustvarja v Budimpešti. Z improvizacijskim in klasičnim gledališčem se ukvarja že od svojega desetega leta starosti, nastopil pa je tudi že filmskih uspešnicah kot sta Hell Boy II in Run to Ground. Leta 2009 je ustanovil Grund Színház Impro Theatre Company, ki deluje po številnih prizoriščih madžarske prestolnice, Andrew pa v njem deluje kot igralec in režiser. Improvizacijo tudi poučuje na univerzah, redno pa že več kot 20 let mentorira tudi filmske igralce in pisce scenarijev. V Ljubljani je navdušil že leta 2017, zato smo veseli, da ga lahko gostimo tudi letos!

Še pred tem pa se bodo na Menzinem odru predstavili učenci vseh nadaljevalnih skupin IGLU impro šole, ki delujejo pod mentorstvom Vida Sodnika, Petra Frankla, Sare Šoukal in Juša Milčinskega. Vsaka skupina bo imela na voljo 15 minut, da predstavi, s katerim področjem improvizacije so se ukvarjali v jesenskem semestru sezone 2018/19!

Prva predstava bo potekala v slovenščini in angleščini, druga pa v angleščini!

Igra: Juš Milčinski, Peter Frankl, Vid Sodnik, Andrew Hefler, Sara Šoukal in učenci IGLU šole gledališke improvizacije
Glasba: Goran Završnik
Luč in zvok: Samo Ljubešić
Vstopnina: 5 eur dijaki in študentje / 6 eur ostali
Produkcija: KD IGLU in Menza pri koritu
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.