ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:07 08.01.2019
Hip hop praksa: Mrigz'n'Ghet & Tha Godz band in Grossfotra
Zvrst: klubski večer
Kraj: Murska Sobota
Lokacija: MIKK, Trubarjev drevored 4
Datum: 12. Januar 2019 ob 22:00
Zaznamki
Mrigz'n'Ghet & Tha Godz band (Velenje)
Mrigz & Ghet sta velenjska rap težkokategornika, ki sta svojo zastavo na hip-hop mapo brezkompromisno zapičila leta 2011 z albumom Mrigz 'n' Ghet Hitz, ki je brez dvoma eden najboljših slovenskih rap albumov.

Konec leta 2012 je Ghet postregel Ghet Banga Rap in videospotom Z Bloka Snajper, ki je že presegel milijon ogledov, leta 2013 je iz zvočnikov naokoli
bobnel še Veleborski album Božja Gamad, ki sta ga Mrigo in Ghet zakuhala z Mariborčanoma Emkejem in Mitotom pod založbo Wudisban Records.

S svojim trdim in neizprosnim slogom sta kriva za rap nastope po vsej Sloveniji, odre pa sta si med drugim delila s hip-hop legendami, kot so: ONYX, M.O.P., GZA (Wu Tang Clan) in DAS EFX.

Mrigz & Ghet bosta v Murski Soboti predstavila material z nove plošče, ki je v pripravi, plus venček "starih hitov". Na odru se jima bo pridružil bend Tha Godz, ki ga sestavljajo David Slatinek (bobni), Leon Firšt (klaviatura), Grega Skaza (saksofon, Ewi), Alen Kovše (kitara) in Matic Pokorn (bass).

Grossfotra (Ptuj/ G. Radgona)
Grossfotra sta ptujsko-radgonski hip hop dvojec, ki v svojih besedilih zrcali podobo slovenskega obrobja. . Premierno v MIKK-u.

Vstopnina 5 EUR.
Vstopnice so v prodaji MIKK-ovi kavarni.

Facebook dogodek
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.