ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:12 16.04.2018
Gringo
Zvrst: akcijska komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 24. April 2018 ob 21:40
Zemljevid

Ameriška korporacija, mehiški kartel. Kombinacija, ki se ne mora dobro končati!
Ob Charlize Theron, Amandi Seyfried, Joelu Edgertonu in Davidu Oyelowu bo to tudi igralski prvenec hčerke pokojnega kralja popa, Paris Jackson.
David Oyelowo je v vlogi nedavno poročenega vljudnega poslovneža, ki ima delež v farmacevtskem podjetju, ki se pripravlja vstopiti na borzo. Vse do dne, ko se mu življenje zaradi incidenta v Mehiki spremeni v pekel.
V tistem trenutku postane vljudni ameriški poslovnež naenkrat zločinec. Črna akcijska komedija, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.


Originalen naslov: Gringo

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: Avstralija, ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 111 min

Režija: Nash Edgerton

Scenarij: Anthony Tambakis, Matthew Stone

Igrajo: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Joel Edgerton, Michael Angarano, Sharlto Copley, Harry Treadaway, Alan Ruck, David Oyelowo, Paris Jackson, Kenneth Choi, Melonie Diaz, Yul Vazquez, Diego Catano, Bashir Salahuddin, Horacio Garcia Rojas, Hector Kotsifakis, Charles E Tiedje, Hernán Mendoza, Javier Escobar

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.