ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 10:09 14.09.2017
Grajska muzika
Zvrst: cikel
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljanski grad
Datum: Od 14. September 2017 do 16. September 2017 med 21:00 in 23:59
Zaznamki
Na tridnevnem glasbenem festivalu Grajska muzika, tretjem po vrsti, se bodo predstavile tri vsem dobro znane in priljubljene rokovske zasedbe: Miha Guštin - Gušti z gosti, Hamo & Tribute 2 Love in Društvo mrtvih pesnikov (DMP).

Prvi koncertni večer 14. septembra 2017 bo z nami Miha Guštin - Gušti, ki je glasbeno kariero začel v skupini Big Foot Mama. Pozneje je ustvaril nadvse kreativen dvojec Gušti in Polona, ki je odprl novo stran v slovenskem avantgardnem popu in poskrbel za svežino v avtorskem in izvajalskem smislu ter dodobra obogatil slovenski glasbeni mozaik.

V petek, 15. septembra 2017, nadaljujemo z zasedbo Hamo & Tribute 2 Love, njeni koncerti, polni iskrenosti, dinamike, preigravanja in bluesovske improvizacije, so že deset let ključni atributi te rokovske skupine.

Grajsko muziko pa zaključimo v soboto, 16. septembra 2017, z Društvom mrtvih pesnikov, ki že 25 let kraljuje na slovenski glasbeni sceni, letos pa pripravlja nov album. DMP je predvsem živ bend, kar dokazuje na nastopih, ko se v polnem zvoku močnih skladb prepušča intimnim strahovom in strastem.

Koncerti bodo potekali v Spodnjem lapidariju (nad zgornjo postajo vzpenjače), začeli se bodo ob 21. uri.

Cena vstopnice za posamezni koncert je 15 EUR (12 EUR za študente, upokojence in skupine) ali 32 EUR za vse tri večere (oziroma 26 EUR znižana cena za vse tri večere). V ceni vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.