ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:47 16.05.2018
Festival Vizije
Zvrst: festival
Kraj: Nova Gorica
Lokacija: Več prizorišč
Datum: Od 18. Maj 2018 do 20. Maj 2018 med 15:00 in 23:59
Zaznamki
Festival Vizije, ki bo v okviru Tedna ljubiteljske kulture potekal od 18. do 20. maja, predstavlja najpomembnejši festival mladinske kulture v Sloveniji. Združuje najboljše mladinske gledališke, lutkovne in rock skupine, najboljše mladinske literate in fotografe, v spremljevalnem programu pa bodo predstavljene tudi mladinske plesne skupine in vseslovenski projekt Lepljenke - kolažnih pesmi, ki so sestavljene iz besednih in nebesednih prvin in tako predstavljajo spoj literature in likovne umetnosti. Na festivalu se bo predstavilo okoli 150 ustvarjalcev, starih med 16 in 30 let.
Skupni imenovalec vseh del, produkcij in nastopov, predstavljenih na Festivalu Vizije, je avtorski pristop, mladinska drznost in prodornost, predvsem pa govorijo o temah, ki zanimajo mlade; preko svojega umetniškega izraza podajajo svoje mnenje in svoj komentar na svet, v katerem živijo.

Antigona, foto: Žan Murn
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.