ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 07:41 06.03.2018
Fantomska nit
Zvrst: drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 02. Marec 2018 ob 20:45
Zemljevid

Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) je ugleden modni oblikovalec, ki skupaj s sestro Cyril (Lesley Manville) vodi modno hišo The House of Woodcock, v kateri se oblači londonska aristokracija 50. let. Njihove stranke so smetana takratne družbe - ne manjka ne filmskih zvezdnic in kraljevih dostojanstvenikov ne bogatih dedinj in ostalih petičnih dam izbranega okusa. Ženske prihajajo in odhajajo iz Reynoldsovega življenja - zapriseženemu samcu dajejo navdih in prijetno družbo. Vse dokler mu poti ne prekriža mlada in odločna Alma (Vicky Krieps), ki kmalu postane njegova ljubimka in muza. Čeprav je modni oblikovalec že prestopil prag zrelih let je ljubezen tista, ki zmoti in pretrese njegovo utečeno in previdno ukrojeno samsko življenje.

Originalen naslov: Phantom Thread

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 130 min

Režija: Paul Thomas Anderson

Scenarij: Paul Thomas Anderson

Igrajo: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Vicky Krieps, Sarah Lamesch, Richard Graham

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.