ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 14:57 20.02.2018
Družabni večer
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 24. Februar 2018 ob 01:00
Zemljevid
Jason Bateman (obe komediji Kako se znebiti šefa?, serija Odbita rodbina) in oskarjeva nominiranka Rachel McAdams (V žarišču, Doktor Strange) v še drugem filmu, ki ga družno režirata John Francis Daley in Jonathan Goldstein (Nore počitnice: Nova generacija), igrata Maxa in Annie, ki za svoje poparčkane prijatelje vsak teden priredita večer z igranjem družabnih igric. Ko organizacijo enega od teh večerov v svoje roke prevzame Maxov karizmatični brat Brooks (Kyle Chandler) – in sicer igrico z iskanjem morilca v skrivnostnem namišljenem primeru, v katerem mrgoli lažnih nasilnežev in zveznih agentov – vse postane precej bolj napeto, pestro in nepredvidljivo. Najprej Brooksa nekdo ugrabi… No, saj to je del igrice… kajne? A ko se šest nadvse tekmovalnih igralcev zagrize v reševanje uganke, vsak par odločen, da zmaga, počasi spoznavajo, da niti ta »igrica« niti Brooks nista to, kar se zdita. Skozi skrajno kaotično noč se prijatelji pogrezajo globlje v godljo, iz katere ne vidijo izhoda, saj jih ob vsakem zapletu pričaka še bolj nepričakovan preobrat. Nobenih pravil ni, nobenih namigov; in nihče ne ve, kdo in kaj vse je v igri – kar pomeni, da bo to morda najbolj zabaven večer, kar so jih doživeli… ali pa konec vsega.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.