ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:15 23.05.2018
Druga godba 2018
Zvrst: festival
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Več prizorišč
Datum: Od 24. Maj 2018 do 26. Maj 2018 med 18:00 in 23:59
Zaznamki
34. mednarodni festival
Druga godba 2018
Piran in Ljubljana, 24.–26. maj

Zavod Druga godba predstavlja program 34. mednarodnega festivala Druga godba, ki letos poteka med 24. in 26. majem v Piranu in Ljubljani. Na Drugi godbi se bo v osrednjem delu predstavilo 15 udarnih glasbenih imen – k nam prihajajo Ibeyi, James Holden & The Animal Spirits, Kokoko!, Dirtmusic, Alsarah & The Nubatones, The Brother Moves On, Nadah El Shazly, Los Pirañas, Les Filles de Illighadad, BeatMyth, Fumaça Preta, Olfamoštvo, Ljubojna, Naji feat. N'toko in Chromb!. Poleg pestrega osrednjega drugodbenega glasbenega programa se obetajo še trije dodatni koncerti – na uvodnem koncertu, ki bo potekal 14. maja v Klubu CD, bodo nastopili Josephine Foster in Xylouris White, 27. maja v Layerjevi hiši v Kranju nastopajo Les Filles de Illighadad – in raznoliko spremljevalno dogajanje.

Osrednji program Druge godbe po dnevih:
Četrtek, 24. 5. 2018, Piran (Tartinijev trg, skladišče soli Monfort):
Nastopajo: Ljubojna, Alsarah & The Nubatones, Dirtmusic.

Petek, 25. 5. 2018, Ljubljana (UC Švicarija, Kino Šiška, Gala Hala, Channel Zero)
Nastopajo: Nadah El Shazly, Naji ft. N'toko, Ibeyi, Kokoko!, Chromb!, The Brother Moves On, Fumaça Preta.

Sobota, 26. 5. 2018, Ljubljana (Vodnikova domačija, Kino Šiška)
Nastopajo: Les Filles de Illighadad, James Holden & The Animal Spirits, Olfamoštvo, Los Pirañas, BeatMyth.

Poleg 17 glasbenih imen z vseh koncev in krajev sveta se Druga godba ponaša tudi z bogatim in pestrim podpornim dogajanjem. Organizator festivala Zavod Druga godba pripravlja pogovore z nastopajočimi izvajalci, zanimiva predavanja, umetniški performans, otroško predstavo in okroglo mizo … Celotni program in podporno dogajanje Druge godbe je predstavljen na spletni strani

Cena festivalske vstopnice v redni predprodaji je 50 EUR (vstopnica vsebuje tudi brezplačen avtobusni prevoz Ljubljana─Piran─Ljubljana). Cena dnevne vstopnice za četrtek, 24. 5. je14 EUR, za petek, 25. 5. 28 EUR in 22 EUR za soboto, 26. 5. Vstopnice so na voljo v prodajni mreži Moje karte.

Spletna stran festivala
Facebook
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.