ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:50 15.01.2018
Do zadnjega diha
Zvrst: biografska romantična drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 14. December 2017 ob 14:10, 16:30, 18:50, 21:10, 15. December 2017 ob 14:10, ...
Zemljevid

Navdihujoča zgodba o Robinu in Diani Cavendish, pustolovskem paru, čigar življenje se je spremenilo, ko so Robinu postavili diagnozo paralize.
Ko so Robinu pri 28-ih diagnosticirali paralizo, je priklenjen na bolniško posteljo in dajo mu komaj nekaj mesecev življenja. S pomočjo Dianinig bratov in revolucionarnega izumitelja Teddyja Halla se Robin in Diana odločita, da ne želita omejiti svojega življenja in se začneta boriti zanj, pri čemer vzgajata svojega sina, potujeta ter pomagata drugim bolnikom s podobno diagnozo.

Originalen naslov: Breathe

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: Velika Britanija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 117 min

Režija: Andy Serkis

Scenarij: William Nicholson

Igrajo: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Miranda Raison, Hugh Bonneville, Edward Speleers, Dean-Charles Chapman, Ben Lloyd-Hughes, Roger Ashton-Griffiths, James Wilby, Emily Bevan, Amit Shah, Camilla Rutherford, Lasco Atkins, Angela Holmes, Annarie Boor, Kiera Bell, Ty Hurley, Charlene Durrant, Harry Atwell

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.