ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:36 15.10.2018
Delavnica animacije ob razstavi Rika Debenjaka
Zvrst: delavnica animacije za mlade 8+
Kraj: Ljubljana
Lokacija: MGLC, Pod turnom 3
Datum: 14. Oktober 2018 ob 11:00
Zaznamki
Druženje, igriva ustvarjalnost in srečanje z velikanom slovenske eksperimentalne grafike - vse to in še več se obeta na ustvarjalni delavnici animacije, ki jo v programu pregledne razstave Rika Debenjaka namenjamo mladim 8+ ter tudi spremljajočim staršem.

Na razstavi si bomo v družbi galerijske mentorice ogledali pregledno razstavo Rika Debenjaka, ki nas popelje skozi vse faze njegovega ustvarjanja. Videli bomo njegove slike, risbe in seveda grafike. Pogledali si bomo, kako daleč si je Riko Debenjak drznil iti v grafiki. Tu se bomo dotaknili abstrakcije, eksperimenta in barv, snovno pa se opiramo na sledi na ometu, morsko dno in vesolje.

Sledila bo delavnica v tehniki stop animacije (snemanje sliko po sliko). Pod vodstvom mentorice Andreje Goetz bomo ustvarili skupen animirani film.

Tokratna delavnica je prva v seriji delavnic animacije v letošnjem šolskem letu, ki jih izvaja Društvo Slon na razstavah v MGLC-ju.

Delavnica je brezplačna, obvezne prijave na petra.derganc@mglc-lj.si.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.