ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 00:57 18.05.2017
Čudežna ženska
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 20. Junij 2017 ob 02:00
Zemljevid
Preden je postala Čudežna ženska (Gal Gadot), je bila to Diana, amazonska princesa, izurjena kot nepremagljiva bojevnica. Odraščala je v paradižu zaščitenega otoka, kamor nekega dne trešči letalo z ameriškim pilotom; ta prebivalcem pove o obsežnem spopadu, ki divja v zunanjem svetu. Diana zapusti svoj dom, prepričana, da lahko zaustavi spopade. Bojuje se ob možeh v vojni, ki naj bi končala vse vojne, pri tem pa odkrije vse svoje sposobnosti… in lastno usodo. V filmu, ki v kinematografe prispe predvidoma junija prihodnje leto, igrajo še Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner in Saïd Taghmaoui. Patty Jenkins režira po scenariju Allana Heinberga in Geoffa Johnsa, nastalem po zgodbi Zacka Snyderja in Allana Heinberga na podlagi likov založbe DC Entertainment. Čudežno žensko si je zamislil in jo ustvaril William Moulton Marston. Producirajo Charles Roven, Zack Snyder, Deborah Snyder in Richard Suckle; Rebecca Roven, Stephen Jones, Wesley Coller in Geoff Johns so izvršni producenti.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.