ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 07:41 06.03.2018
Črni panter
Zvrst: akcijski domišljijski spektakel
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 19. April 2018 ob 17:10
Zemljevid

Marvelov film ČRNI PANTER spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T'Challa in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

Originalen naslov: Black Panther

Distributor: 2i Film

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 134 min

Režija: Ryan Coogler

Scenarij: Joe Robert Cole, Ryan Coogler, Jack Kirby, Stan Lee

Igrajo: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Jekesai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker, Andy Serkis, Florence Kasumba, John Kani, Winston Duke, Sterling K. Brown, Letitia Wright, Phylicia Rashad, Atandwa Kani, Stan Lee, Raven Wynn, Isaach De Bankolé, David S. Lee

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.