ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:44 04.01.2019
Buba Corelli, Jala Brat, Rasta in Djani
Zvrst: glasbeni spektakel
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Gospodarsko razstavišče
Datum: 23. Februar 2019 ob 22:00
Zaznamki
Obeta se glasbeni spektakel, saj bodo velikani Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani, prvič skupaj nastopili na koncertnem odru ljubljanskega Gospodarskega Razstavišča. Koncert bo kot vedno podprt s profesionalno produkcijo, odrsko scenografijo in odličnimi zvočno-vizualnimi efekti.
Rasta
Stefan "»Rasta" Djurić je pravi multitalent, saj se ukvarja z glasbo že od malih nog. Pri šestnajstih je nastopil na največji plesni atrakciji German Scout, kasneje se je iz tonskega tehnika in voditelja radijske oddaje razvil v priznanega producenta in izvajalca na Balkanu. S svojim značilnim videzom, dredi, velikimi sončnimi očali ter raperskim stilom velja za nekaj posebnega na glasbeni sceni. V ospredju pa je seveda njegova glasba: Kavali, Kavasaki, Habibi, Mama, Tako dobro, Euforija, Indigo, so vsi hiti s katerimi nas bo popeljal v dober žur.

Pri štirinajstih letih se je Jasmin Fazlić, bolje poznan kot Jala Brat, odločil, da se bo ukvarjal z glasbo v domačem studiu in z nekaj poceni opreme. Zanimanje za glasbo je vodilo v formacijo skupine BluntBylon. Leta 2016 je za Evrovizijo napisal skladbo Ljubav je, ki jo je na tekmovanju tudi predstavil. Je soustanovitelj glasbenega studia Red Eye Vision, največ pa je poznan po sodelovanju z Bubo Corellijem, s katerim sta posnela tri albume Sin City, Pakt s Đavolom in Kruna. Z drugim albumom sta dosegla širše občinstvo, pri tretjem pa sta se malo odmaknila od underground scene. Sledila so sodelovanja s pevci kot so Severina, Dado Polumenta, Maya Berović, Milan Stanković, Elena Kitić.

Umetniško ime Buba Corelli pripada Amarju Hodžiću, ki je znan po svojem hitrem rapanju. Prve zametke glasbenega ustvarjanja zasledimo, ko je s prijateljem ustanovil skupino Corelli Duo, iz katere prihaja tudi njegovo odrsko ime. Kasneje se je pridružil hip hop skupini G-Recordz, nato pa spoznal Jasmina Fazlića, s katerim sta začela sodelovati l. 2013, leto kasneje sta izdala prvi album. Ostalo je zgodovina. Na koncertu bomo lahko prepevali hite Ona'e, Mafia, Opasno, Bez tebe, Borba, Sporije, Restart, Dokaz, Klinka…

Djani
Tudi srbski pop-folk pevec, Radiša Trajković, že dolga leta nastopa pod vzdevkom Djani. Z nastopi je začel v nekdanji Jugoslaviji, na sporedu so se znašle skladbe Bolje mi je, Nema me, Pevačica, Litar na litar, Grešna vila. Slogan No Djani, no party se je pojavil po anketi organizatorjev Exita, ki so so na Facebooku spraševali, koga bi želeli obiskovalci festivala videti v letu 2016. Poleg svetovno znanih imen, kot so Eminem, Metallica, Lana del Rey se je znašel tudi Djani. Organizatorjem rezultati niso bili všeč, zato naj bi anketo umaknili, posledica tega pa je bila, da je slogan zaživel.

Vstopnice

Facebook dogodek


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.