ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 21:10 21.11.2018
Bryan Adams
Zvrst: rock
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Dvorana Stožice
Datum: 22. November 2018 ob 21:00
Zaznamki
Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano, saj bo nastopil v četrtek, 22. novembra 2018, v Areni Stožice. Koncert bo v okviru nove turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma Ultimate. Na njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo.

Na turneji The Ultimate Tour mojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot so Run To You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like A Knife in drugih.

Bryan Adams je navdušil kritike in občinstvo že na zadnji turneji z Get Up, kjer je pokazal “izjemno energijo” (Telegraph) in bil “klasično kul” (Daily Express).


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.