ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Prireditve - Mi
Objavljeno 12:37 29.03.2018
Brez heca: zabavna prazgodovina
Zvrst: družinska dogodivščina
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Narodni muzej Slovenije, Muzejska ulica 1
Datum: 21. April 2018 ob 11:00
Zaznamki
Odpotujmo v najstarejše obdobje človeške zgodovine, ki je še danes delno ovito v meglico skrivnosti. Sprehodili se bomo skozi najrazličnejše stopnje te dolge ere, od kamene pa vse do konca železne dobe. Kakšne materiale so poznali in kakšen je bil nekoč vsakdan? Nam bo uspelo uprizoriti sodobni friz s situle z Vač, izvrtati luknjice v kost in poustvariti neandertalčevo piščal ter sestaviti maketo barjanskega kolišča? Ogled bomo zaključili s preizkusom tkanja na bakrenodobnih statvah.

Vabljene družine vseh velikosti! Trajanje: 60 minut. Cena dogodivščine je 6 € za družino, za imetnike letne družinske vstopnice je ogled brezplačen. Obvezne prijave od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro po 051 384 888 ali po arheozabava@nms.si. Število mest je omejeno.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.