ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:15 19.01.2018
Beraška opera
Zvrst: glasbena komedija
Kraj: Nova Gorica
Lokacija: SNG Nova Gorica
Datum: 19. Januar 2018 ob 20:00
Zaznamki
"V pričkanja, obračune, maščevanja in nova zavezništva se zapletajo berači, kriminalci, policisti, prostitutke in bankirji. Satirične osti se zgostijo tam, kjer je uprizoritev najbolj izvirna in sveža: v duhovitih, tudi ganljivih songih o moških in ženskah, ljubezni in seveda o silni moči denarja, ki iz kriminalcev dela junake, iz večine pa pohlevne ovce. Pesmi je napisal Iztok Mlakar, uglasbil pa Aleksander Pešut - Schatzi." Andraž Gombač (iz kritike)

Režiser Vito Taufer
Igrajo Kristijan Guček, Urška Taufer, Radoš Bolčina, Ana Facchini, Gojmir Lešnjak – Gojc k. g., Patrizia Jurinčič Finžgar, Arna Hadžialjević, Medea Novak, Maša Grošelj k. g. / Andrijana Boškoska Batič k. g., Jure Kopušar, Matija Rupel, Žiga Udir, Žiga Saksida k. g., Andrej Zalesjak, Iztok Mlakar
Nastopajo tudi David Trebižan, David Šuligoj, Roman Kobal
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.