ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 10:08 23.02.2019
Alternativna godba: Werefox in Wookie The Huge
Zvrst: cikel
Kraj: Murska Sobota
Lokacija: MIKK, Trubarjev drevored 4
Datum: 23. Februar 2019 ob 22:00
Zaznamki
Alternativna godba: Werefox in Wookie The Huge

Werefox petčlanski prekmurski alter-rock kolektiv izkušenih glasbenikov z bogatim glasbenim ozadjem, ki v živo prepriča s nergijo. Skupaj ustvarjajo od leta 2011 in imajo za seboj dva studijska albuma; trenutno aktualni je še vedno lanski drugi album Das Lied Der Maschinen, ki je izšel pri domači založbi Monlee Records.

Wookie the Huge je avtorski projekt Roryja Hughesa. Kanadsko-irsko-slovenski glasbenik in amaterski skladatelj, ki v letu 2019 po osmih letih dela izdaja svojo prvo glasbeno kreacijo imenovano 8 Years of Bedroom Lullabies. S pomočjo basista Nejca Tepeša in bobnarja Nikite Hermana preigravajo avtorsko glasbo, katero bi sami opisali kot mešanica bendov, kot so The Arctic Monkeys, Queens of the Stone age, The Strokes, Nirvana in The Beatles.

Vstopnina: 5 EUR.
Vstopnice so v prodaji MIKK-ovi kavarni.

Facebook dogodek

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.