ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:15 20.04.2018
19. Orto Fest
Zvrst: festival
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Orto bar
Datum: Od 29. Marec 2018 do 28. April 2018 med 22:00 in 23:59
Zaznamki
Od 29. marca do 28. aprila letos bo potekal že 19. festival Orto Fest, ki je v svoji zgodovini gostil že več kot 500 glasbenih skupin in izvajalcev. Kot tak je edinstven slovenski klubski festival, ki ponuja v svojem programu številne domače in tuje, tudi vrhunske glasbene skupine, žanrsko predvsem obarvane v rokovske barve vseh odtenkov, daje pa prostor tudi drugim glasbenim zvrstem s poudarkom na kvaliteti in izvirnosti določenega trenutka.

Letos bo na Orto Festu nastopilo kar 21 domačih in sedem tujih glasbenih skupin in izvajalcev in je žanrsko tudi letos izjemno barvit. Med drugimi boste na njem lahko videli skupine in izvajalce: Hamo & Tribute 2 Love (SLO), Laibach (SLO), Jinx (HR), Gutalax (CZ), Slon in Sadež (SLO), Klemen Klemen (SLO), Adi Smolar (SLO), Panda (SLO), Zmelkoow (SLO), The Toasters (ZDA), lirrt (SLO), Zlatko in Optimisti (SLO) in za zaključek festivala še Omar Naber & Band (SLO).

Poleg že prej naštetih skupin bodo na Orto Festu nastopili še: Insomnium (FIN), Tribulation (SWE), Stray Train (SLO), Zablujena Generacija , Zgrešeni Primeri (SLO), Dropped-D (SLO), Gašper Šantl & Zala Kralj (SLO), Deez Nuts (AU), Spasm (CZ),Glista (SLO), General Musashi (SLO), San Di Ego Band (SLO) in Blue Town’s Radio (SLO).

Vsi koncerti se bodo začeli ob 22. uri, izjema so koncerti, kjer bo nastopilo več skupin.

Jinx se po dolgih letih vračajo na oder Orto Festa kot ena glavnih zvezd.
festivala; foto: management.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.