ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Aktualne prireditve

Prireditve - Živa ulica
Koledar dogodkov
oglejte si tudi ...
Prireditve - Lep pozdrav, saj veš, čigav: Počitnice v nekdanji Jugoslaviji
Leta 1947, takoj po koncu 2. svetovne vojne, je jugoslovanska vlada za zaposlene uvedla dopust, plačanemu dopustu je leta 1965 sledil letni dodatek za dopust: regres.
Prireditve - Ob dveh desetletjih Centra in Galerije P74: kako si zamišljamo prihodnost okoljske humanistike
Nova geološka doba, ki jo zaznamuje predvsem uničujoči vpliv človeka na planet, je splošno sprejeta. Zdi se, da je potrebna nova vrsta pripovedi o sodobni svetovni realnosti – pa naj jo merijo znanstv ...
Prireditve - Odtisnjeni fragmenti: od teme proti svetlobi, od svetlobe proti temi
Naslov razstave je "napotek in zavajanje hkrati, ponuja možnost konkretnih ali prostih asociacij ter večpomensko branje posameznih podob ali iz fragmentov nastale celostne umetnine dveh avtorjev".
Prireditve - Vse o jantarju, dragulju iz Baltika, ki so mu nekoč pripisovali čarovne moči
V Novem mestu drevi uradno začenjajo jantarju in evropskim jantarnim potem posvečeno leto. Pomembno surovino bodo skozi prizmo preteklosti in sedanjosti predstavili na treh priložnostnih razstavah, ki ...

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.