ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Aktualne prireditve

Prireditve - Neruda
Koledar dogodkov
oglejte si tudi ...
Prireditve - Prostor, vržen iz tira – 50 let ustvarjanja Sreča Dragana
Ob 50-letnici medijskega ustvarjanja Sreča Dragana se po njegovem delu ozirajo v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova. "V vsaki priložnosti iz vsakdanjega življenja skuša prepoznati umetnost in jo kot ...
Prireditve - Umetnine, ki so se izmuznile s trnka, in 17 klobukov
Dober mesec dni po tem, ko so se mariborski umetniki mlade generacije predstavljali v ljubljanski galeriji DobraVaga, zdaj ta vrača uslugo in v štajersko prestolnico pošilja ustvarjalce, ki "domujejo" ...
Prireditve - Pionirji in kopjenosci novomeške fotografije se predstavijo
Novo mesto je bilo od nekdaj živahen center slovenske fotografije. Zakaj je tako, s sprehodom v zgodovino in pregledom aktualnega ustvarjanja raziskuje nova razstava Dolenjskega muzeja.
Prireditve - Pankrti, Buldožerji, Niet in druge ikone 80. v objektivu Janeza Bogataja
Osemdeseta so bila nacionalno zapleteno, gospodarsko krizno, politično negotovo, a hkrati glasbeno bogato obdobje pred razpadom nekdanje Jugoslavije.

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.